funtasticko design

http://funtasticko.net

Jom tempah t-shirt crew kahwin yang COOL & GEMPAK!!!

5 Komen

Nak t-shirt rekaan COOL & GEMPAK untuk membakar semangat crew kahwin aka penanggah semasa basuh pinggan dan angkat lauk nanti? Funtasticko Design kini memperkenalkan serta melancarkan 6 Edisi Khas t-shirt untuk kenangan crew kahwin aka penanggah. Rekaan yang berinspirasikan dari jenama terkemuka yang diolah dalam bentuk grafik yang SIMPLE dan pastinya memberi KEUNIKAN di hari bersejarah anda nanti. Jangan sampai tetamu yang hadir mintak sehelai sorang sudah lah, hahaha…

Sedikit info ringkas mengenai t-shirt ini, cetakan silk-sreen bersaiz A4, boleh letak nama pengantin & tarikh majlis kahwin, ukuran t-shirt saiz badan Asia, saiz bermula dari XS-3XL (bergantung kepada stok jika ada), t-shirt 100% cotton, aneka pilihan warna t-shirt yang menarik, tambahan RM1.50 jika ingin menggunakan dye warna emas/perak (special dye) dan harga RM 15 SEHELAI TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN (harga bergantung kepada kuantiti & berat keseluruhan). Tempahan MINIMUM 20 helai dan ke atas. Takkan sorang je crew kot, hehehe…

Jadi tunggu apa lagi, hebahkan kepada mak, ayah, adik, abang, kakak, sepupu, sedara, kawan dan sesiapa sahaja yang nak kahwin nanti ye!

Untuk maklumat lanjut boleh email kepada saya campro_mania@yahoo.com / funtastickodesign@gmail.com atau hubungi / sms saya Zarul – 012 – 694 5674 untuk tempahan atau pertanyaan. Nak jadi ejen pun boleh, apa-apa nanti kita bincang la ye. 🙂

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Advertisements

5 thoughts on “Jom tempah t-shirt crew kahwin yang COOL & GEMPAK!!!

  1. Bro Campro,

    Ni kira jemputan kahwin laa kan?

  2. Bro,kalau sy nk tempah utk edisi kedai boleh: baju oren: tulisan C RfC …tempahan dlm 15-20 pc.(wan:014-8150727).

  3. boleh tempah lagi x ni?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s