funtasticko design

http://funtasticko.net

Datuk Wira SM Faisal bawa kembali Asia Ducati Week 2012

Tinggalkan komen

Ducatisti di seluruh dunia tidak lama lagi akan menakluk Malaysia dengan ribut merah kerana mereka bersatu sekali lagi dalam perhimpunan terbesar pemilik dan peminat Ducati di rantau ini – Asia Ducati Week 2012! Siapakah yang telah membawa kembali acara tersohor ini ke Malaysia tidak lain tidak bukan ialah Datuk Wira SM Faisal.

Asia Ducati Week diilhamkan dari World Ducati Week yang terkenal, diadakan setiap dua tahun sekali di Litar Dunia Misano, Itali. World Ducati Week 2012 diadakan di Misano Adriatico, bandar pantai yang indah  pada awal Jun tahun ini dengan deruman bergemuruh Ducatis. Mereka dengan bangganya memecah rekod 65,000 penunggang motosikal dari 50 negara dan lima benua.

Malaysia sekali lagi akan menjadi tuan rumah kepada Asia Ducati Week 2012 (ADW), yang menjanjikan keseronokan  untuk menjadi lebih hebat daripada tahun 2010. Mengharapkan lebih banyak penyertaan, rasa sebenar gaya hidup Ducati, lebih banyak tempat-tempat menarik untuk dilawati di Malaysia dan lebih banyak aktiviti untuk peminat Ducati .

Mengambil kejayaan selepas Asia Ducati Week 2010, Ducatisti Malaysia sekali lagi akan disertai oleh rakan-rakan peminat dari Australia, Kanada, China, Hong Kong, India, Indonesia, New Caledonia, Filipina, Singapura, Taiwan, Thailand, Vietnam dan Eropah dengan harapan untuk membentuk ribut merah lebih hebat yang telah dimulakan pada tahun 2010.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Teringin nak jadi Tony Stark aka Iron Man? KLIK SINI https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/09/advertorial-tempahan-t-shirt-arc-reactor-edisi-khas-kini-dibuka/

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s