funtasticko design

http://funtasticko.net

Jom pilih calon hos Auto Anda!

20 Komen

* gambar sekadar hiasan

Program tv automotif yang bakal muncul tidak lama lagi Auto Anda kini sedang mencari siapakah calon yang sesuai lelaki atau wanita untuk menjadi hosnya. Jika ingin melihat selebriti/artis lelaki atau wanita kesayangan anda untuk muncul diprogram ini boleh cadangkan nama mereka di ruangan komen dan di Facebook AutoAnda.

Nama yang paling banyak dicalonkan nanti bakal disenarai pendek dan undian akan dibuat untuk memilih siapakah calon mendapat undian terbanyak. Jadi tunggu apa lagi, pilih calon anda sekarang!!!

Teringin nak jadi Tony Stark aka Iron Man? KLIK SINI https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/09/advertorial-tempahan-t-shirt-arc-reactor-edisi-khas-kini-dibuka/

20 thoughts on “Jom pilih calon hos Auto Anda!

  1. Nurul alis please kalau dia tak jadi host utk driven dah.. sebab pakai tudung sangat cute .. and she knows about cars osso..😀

  2. Hezeri Samsuri atau Bro Izarul!!

  3. saya je…tawar diri..volunteer hahahah

  4. bro mat…bro mat…bro mat…..

    bro akupunye….boleh??

  5. duet by bro camp and bro mat.
    for stig , bro dijan or karamjit

    hard to find for vicki butler,

  6. saya cadangkan trio Auto Anda, 2 lelaki sorang wanita, calon sesuai Hezeri Samsuri, Shamsul Yunos dan Nurul Alis… mereka ni dah lama terlibat dengan bidang automotif… semuanya expert bab-bab kereta ni🙂

  7. HEZERI SAMSURI sebagai the STIK Malaysia…

  8. I vote for Jeremy Clarkson, James May and Richard Hammond..

  9. aku vote faidzil alang klu bleh jd mask rider(tp tktlak org kata bias coz dia terlibat ngan prtn)
    auto journo seperti hezeri n syamsul @ nurul alis mmg lyk jd hos, tp kena ada sorg lg yg btl2 pro driver yg terlibat ngan racing. Klu bleh racing track biasa cam gt@endurance race@aper2lah yg ada teknik2 yg bleh apply dijalan biasa walupun bkn sume coz klu rally@drift@f1, bg akulah, xsama ngan pemanduan kete biasa.

    Tp klu bleh perkenalkan sessi defensive driving, cara memandu dgn btl n cara memandu yg ekonomi terutama dlm bando dan cuba bg contoh aplikasi. Mcm persona pemanduan biasa brp minyak dia, pemanduan ikut cara ekonomi, brp minyak dia dgn pemandu, jln, load yg sama.

    Yg ni segmen yg aku rasa xda ditunjukkan lg,klu ada top gear@fifth gearpun, dlm track. Ini jln b road yg biasa. Sekurang2nya, penonton dpt blajo cara memandu ekonomi. Klu blehlah,Tunjukkan juga cara memandu ekonomi ikut jenis gearbox, cntoh manual camne, auto camne, cvt camne, dual clutch camne. Sorry, byk permintaan.

  10. cari org baru je-lah!

  11. Hazeri Samsuri. best tgk video dia upload dlm you tube masa di CBT

  12. tengku djan boley?

  13. Amir raja lawak…..wahaha

  14. Tengku Djan or Johan Raja Lawak.
    and random weekly winner from public. ( vote via FB or blog). contoh kalu ceriter pasal kereta compact tuh, vote lah sorang budak college ker, orang anak 2 ker review, ker guaners? mesia lot of talents maa..

  15. lupa lak satu lagih Syed Zainal. ( aper cer DSSZ sekarang nih weh. ). he have some skill and brain too…and .kalo boleh panggil la test driver from proton ker..and ermm..produa ker.(LOL),

  16. letak ahli akademik untuk satu slot.
    hos kena seorang artis yg berpengetahuan pasal kereta.
    tetamu jemputan pangillah ahli politik ka, ceo ka, racer ka, apa2 yg fames.

    alex yoong pun boleh, tapi dia tk agresif.
    perlu hos yg muka boleh masuk tv, ada humor, ada knowledge.

  17. chef wan or chef ismail pn ok jgk.

  18. fatin suhana la best walau pun dia tatau pasal kete sgt.. ahaha..😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s