funtasticko design

http://funtasticko.net

Ribut Merah sedang melanda Malaysia!

2 Komen

Sempena dengan kedatangan Asia Ducati Week 2012, gerombolan Ducatisti seluruh dunia kini sedang membawa Ribut Merah di Malaysia untuk acara perhimpunan terbesar bagi pemilik serta peminat jenama Ducati. SMF360 dan Next Bike Sdn Bhd (Ducati Malaysia) telah mengadakan parti untuk menyambut ketibaan mereka di Butter Factory, Kuala Lumpur. Parti tersebut menampilkan beberapa DJ antarabangsa iaitu Marco V, Jumpsmokers, DJ Splyce dan DJ Classick untuk menghiburkan para Ducatisti.

Hadir pada parti tersebut Encik Mario Sammartino, Duta Besar Itali ke Malaysia, Mr Cristiano Silei, Naib Presiden Jualan Global Ducati Motor Holding, Encik Mirko Bordiga, Ketua Pegawai Eksekutif, Ducati Asia Pasifik, Encik Pierfrancesco Scalzo, Pengarah Jualan Ducati Asia Pasifik, Ducati Corse Team, pelumba pasukan MotoGP Ducati, Datuk Wira SM Faisal Tan Sri SM Nasimuddin, Pengerusi Eksekutif Bersama Kumpulan Kumpulan NAZA & Dato ‘SM Zulkifli SM Amin, Ketua Pegawai Operasi Kumpulan Naza.

Dua legenda pelumba MotoGP Troy Bayliss dari Australia dan Loris Capirossi dari Itali serta Presiden Naples Ducati Dreams Club, Paolo Pirozzi, juga berada di Malaysia dalam menyokong acara global bersejarah ini . Troy Bayliss dan Loris Capirossi akan menghadiri Asia Ducati Week 2012 dan menyertai Ducati Riding Experience (DRE) yang akan diadakan sempena pusingan MotoGP Malaysia, pada 22 dan 23 Oktober.

Acara selama 6 hari itu bermula dengan parti di Butter Factory, kemudian akan diikuti dengan lawatan ke Melaka untuk menikmati kebudayaan, warisan dan persembahan tradisional. Parti Ducati Street telah dirancang untuk malam ke-20 di sepanjang Jalan P. Ramlee dimana Ducatisti akan mengunjungi lima kelab dan bakal mewarnai pusat bandar Kuala Lumpur dengan warna merah.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Jom pilih calon hos Auto Anda! https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/13/jom-pilih-calon-hos-auto-anda/

Teringin nak jadi Tony Stark aka Iron Man? KLIK SINI https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/09/advertorial-tempahan-t-shirt-arc-reactor-edisi-khas-kini-dibuka/

Advertisements

2 thoughts on “Ribut Merah sedang melanda Malaysia!

  1. lawa kasut dia…. fink kaler

  2. sekali memang betul ribut merah.. red flagged race hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s