funtasticko design

http://funtasticko.net

Auto Anda bakal mempunyai nama baharu, apa cadangan anda?

24 Komen

* Gambar sekadar hiasan

Program tv automotif Auto Anda bakal menjadi kenyataan tidak lama lagi. Auto Anda bakal mempunyai nama baharu dengan hos yang bakal dipilih nanti. Jika anda mempunyai cadangan nama bagi menggantikan Auto Anda, sila kemukakan cadangan anda dibahagian komen. Nama yang bakal dipilih nanti bakal menjadi nama program tersebut secara rasmi dan hadiah misteri menanti anda sekiranya nama cadangan anda dipilih.

Program ini dijangka menarik minat penonton dalam lingkungan usia 18 ke 25 tahun. Jadi tajuk mestilah hip dan nama dalam Bahasa Malaysia ye..🙂

24 thoughts on “Auto Anda bakal mempunyai nama baharu, apa cadangan anda?

  1. Dunia Auto..🙂

  2. Bicara Roda @ Roda Berbicara – reason sbb berbicara pasal kenderaan beroda tak kira moto,keta,lori,truck,bas dll. Hehe

  3. 1. Pakar Automotif
    2. Pakar Auto
    3. Bicara Auto
    4. Auto Hari Ini
    5. Auto Terkini
    6. Tinjau Auto
    7. Tinjauan Auto

  4. Automobil Anda🙂
    AA

  5. Nah, kasi bnyk skit,hehe:
    a) Chasis
    b) Kotak Gear
    c) Radiator
    d) Gear 1/2/3/4/5/6/7 -ikut tv mana penyiar.
    e) Ekzos
    f) Gasket
    g) Piston
    h) Turbin
    -semua ada relate dgn kereta,piley je.hehe..

  6. -Global Auto Review-

    *kalau terpilih, ada hadiah tak?

    • silap2…..

      1) Berita Automotif Malaysia
      2) Teknologi Auto Terkini
      3) Automotif Global
      4) Gear Tinggi
      5) Roda Auto

  7. Cadangan seperti berikut :
    Automotivi
    Automo TV
    Kuasa dan Tork

  8. Ke udara bersama…. “Vrooom…Motokar”
    Dengar jer vrooommm penonton dh tau bunyi enjin…
    Moto= enjin, Kar= kereta (car) versi Malaysia..

    Jd, saya cadang “Vrooom..Motokar” apa kata tok penghulu???

  9. apa kata survey..wekeke…

  10. arenakereta- paling sesuai!

    • dah ada web blog nama Arena Kereta la bai… ko nak Rebadge nama AK ke? Cit, tak kratif langsung, main copy nama webblog pastu nak buat modal dia, citt… Baik ko buat JV dengan admin AK tu pastu baru leh guna secara official… keh keh..

      • program ni bukan utk kereta sahaja, motorsikal pun ada..mungkin kalau dapat sambutan akan tambah kepada trak atau kenderaan komersil

  11. AuToMaNiA

  12. Kira dah ada pemenang la ni..keh keh..

  13. DIALOG AUTO…

    atau

    MOTORGRAFI

  14. Gohead Gostan

  15. Teroka Automotif

  16. DUNIA MINYAK HITAM aka ORANG MINYAK

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s