funtasticko design

http://funtasticko.net

TIPS : Cara pengiraan penggunaan minyak kenderaan anda

Tinggalkan komen

<div style=”margin-bottom:5px”> <strong> <a href=”http://www.slideshare.net/funkseoul/how-to-calculate-your-fuel-consumption-fc&#8221; title=”How to calculate your Fuel Consumption (FC)” target=”_blank”>How to calculate your Fuel Consumption (FC)</a> </strong> from <strong><a href=”http://www.slideshare.net/funkseoul&#8221; target=”_blank”>funkseoul</a></strong> </div>

Kita sering sering dicanangkan oleh pengeluar kereta mengenai Penggunaan Bahan Api dan ia telah menjadi penanda aras untuk pengguna memilih kenderaan mereka. Pada hakikatnya kebanyakan dari kita masih lagi tidak dapat melakukan kiraan penghampiran yang baik untuk Penggunaan Bahan Api.

Sahabat kita Iqbal telah mengadakan slide presentation ini untuk memberi panduan & beberapa contoh kepada pengguna membuat pengiraan Penggunaan Bahan Api seterusnya mereka boleh membuat perbandingan & kiraan yang lebih baik. Terima kasih kepada Iqbal kerana sudi berkongsi informasi berguna ini supaya kita lebih bijak memilih kenderaan yang sesuai dengan keperluan dan kemampuan.

* Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah 1434 kepada pembaca blog khususnya yang beragama Islam dan seluruh rakyat Malaysia amnya. Semoga kedatangan tahun baru ini memberi kebaikan dan kejayaan kepada kita semua, apa azam tahun baru anda?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s