funtasticko design

http://funtasticko.net

Adakah ini Honda Brio Amaze?

12 Komen

Adakah ini rupa sebenar model Honda Brio Amaze versi sedan model Brio yang bakal dilancarkan di Thailand tak lagi? Gambar ini telah diperolehi dari facebook Honda Brio Amaze Club Thailand

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

12 thoughts on “Adakah ini Honda Brio Amaze?

  1. w0w its amaze me…..LoL

  2. depan dia sungguh out

  3. model nie lgi okey,kalo nak dibnding model2 seangkatanye yg laen…

  4. Leh katekan design India taste.. kat sane semua kereta ada ciri2 rupa macam keta ni..

  5. da macam gabungan depan vios dugong dengan belakang city lama..tp yang penting better then swift sedan laa..

  6. Not amaze at all

  7. ugly design

  8. errkk… definitely not a Malaysian taste.

  9. Dah mcm muke singa laut kene cucuk hdung aku tgok depan kete 2….
    Tp dah name’y HONDA…… ermmmmmm terima je la….

  10. aku paling suke lampu belakang. lampu merah besar dan bukannye gune led.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s