funtasticko design

http://funtasticko.net

TAWARAN HEBAT NISSAN SEMPENA MUSIM MEMBELI-BELAH

Tinggalkan komen

Edaran Tan Chong Motor (ETCM) telah memulakan kempen jualan terkininya yang dikenali sebagai SUPER ZERO CAMPAIGN sempena musim membeli-belah hujung tahun. Kempen yang berlanjutan sehingga 31 Disember 2012 itu menawarkan kepada para pelanggan promosi kadar tanpa faedah selama selama 12 bulan untuk model-model premium terpilih seperti Nissan Navara (Double cab), Nissan Sylphy 2.0L serta Nissan Teana 2.0L dan 2.5L.

Ketika melancarkan kempen tersebut, Pengarah Eksekutif Edaran Tan Chong Motor, Dato’ Dr. Ang Bon Beng menyatakan bahawa ETCM sentiasa mencari peluang menyokong rakyat Malaysia dari aspek kewangan untuk membolehkan mereka memiliki kenderaan yang menarik dan mampu milik seperti kenderaan Nissan.

“SUPER ZERO CAMPAIGN ini membolehkan para pelanggan menikmati kadar tanpa faedah untuk tahun pertama pemilikan kenderaan. Ini sememangnya memberikan mereka lebih penjimatan apabila membeli model Nissan yang baru.”

Semua pelanggan Nissan juga akan menikmati pelbagai faedah selepas jualan bagi memastikan mereka mengalami pengalaman yang menyeronokkan dan menyenangkan sepanjang pemilikan sebuah kenderaan Nissan. Ini termasuklah jaminan komprehensif dan talian perkhidmatan pelanggan 24 jam.

Maklumat lanjut mengenai SUPER ZERO CAMPAIGN, para pelanggan boleh mengunjungi bilik pameran Nissan yang terdekat atau hubungi talian: 1-800-88-8368. Maklumat lanjut mengenai Nissan Navara, Sylphy, Teana serta model-model lain yang dijual oleh ETCM boleh didapati di laman web: www.nissan.com.my.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s