funtasticko design

http://funtasticko.net

ADVERTORIAL : SERVIS MEMBAIKI GEARBOX AUTOMATIK KERETA MURAH!!!

15 Komen

bengkel-shah-alam

SIAPA KAMI?

1) Kami adalah adalah sebuah Pusat Servis Kenderaan yang bertapak di Shah Alam, Selangor. di mana perniagaan ini menjalankan kerja-kerja membaik pulih enjin kenderaan petrol dan diesel.
2) Mempunyai beberapa cawangan di kawasan berhampiran.
3) Selain dari menyediakan servis membaik pulih enjin, kami juga menawarkan servis membaiki gearbox automatik untuk pelbagai jenis kenderaan.
4) Kami adalah pakar dalam membaiki gearbox automatik dimana pengalaman melebihi 5 tahun.

bengkel-shah-alam2

KENAPA PERLU AMBIL SERVIS KAMI?

1) Kebiasaannya harga bermula dari RM2500 dan ke atas untuk membaiki atau overhaul gearbox.Tetapi kami menawarkan harga bermula dari RM1500 ke RM3000 untuk kereta jenis sedan.
2) Kami adalah pakar dalam membaiki gearbox automatik dimana pengalaman melebihi 5 tahun.
3) Antara kereta yang sudah kami baiki ialah BMW, MERCEDES, PORSCHE, TOYOTA, HONDA, MITSUBISHI, SUZUKI,RENAULT, FIAT, PEUGEOT, HYUNDAI, KIA, PROTON, PERODUA dan sebagainya.
4) Kami lakukan kerja membaiki gearbox dari buka hingga ke pasang semula gearbox tanpa mengupah pihak ketiga.
5) Kami menawarkan anda harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran dengan tempoh warranty yang panjang dari 6 bulan hingga ke 12 bulan.
6) Kebiasaanya gearbox yang telah dibaiki boleh bertahan melebihi 3 tahun dengan syarat anda sentiasa tukar minyak gearbox setiap 6 bulan.
7) Kami amat mementingkan aspek kualiti, ditawarkan kepada para pelanggan adalah yang berkualiti dan sebanding dengan harganya.
8) Pakar-pakar kami mampu membina semula model gearbox automatik.
9) Kami telah melabur dalam peralatan paling moden dan berteknologi canggih untuk melakukan proses diagnostik, dimana ia sangat membantu untuk memastikan bahawa diagnosis yang kami lakukan adalah tepat, menjimatkan masa serta wang anda.

PROMOSI SERVIS GEARBOX UNTUK PEMBACA FUNTASTIKODESIGN!!!

sedan

KERETA JENIS SEDAN

1) Harga BERMULA dari RM1500 ke RM3000.
2) Kami membaiki gearbox untuk semua kereta jenis Japan Spec dan Korean Spec. Seperti:

a) Proton,
b) Mitsubishi,
c) Honda,
d) Toyota,
e) Hyundai,
f) KIA dan lain-lain.

3) Sila hubungi kami terlebih dahulu jika kereta anda adalah Euro Spec.
4) Harga PASARAN untuk servis ini BERMULA dari RM2500 dan ke atas.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM1500 ke RM3000)

SMS FDSEDAN KE 013-2898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

mpv

KERETA JENIS MPV

1) Harga BERMULA dari RM3500 ke RM4500.
2) Kami berpengalaman membaiki gearbox seperti:

a) Toyota Alphard,
b) Toyota Estima,
c) Naza Ria dan lain-lain.

3) Membaiki gearbox jenis MPV SEMEMANGNYA MAHAL dengan kami anda mendapatkan harga jauh lebih RENDAH dari harga pasaran.
4) Harga PASARAN untuk servis gearbox MPV bermula dari RM4500 dan ke atas.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM3500 ke RM4500)

SMS FDMPV KE 013-2898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

bmw-merc

KERETA MEWAH / PREMIUM

1) Untuk kereta mewah seperti BMW dan Mercedes, harga yang kami tawarkan bermula dari RM6500 ke RM8500.
2) Kami berpengalaman membaiki gearbox untuk pelbagai model kereta mewah.
3) Dengan khidmat kami, anda dapat menjimatkan wang sehingga ribuan ringgit.
4) Harga pasaran untuk servis gearbox kereta mewah BERMULA dari RM8500 dan boleh MENCECAH hingga ke RM16,000.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM6500 ke RM8500)

SMS FDMEWAH KE 0132898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

WARRANTY

1) Warranty SELAMA 6 bulan ATAU 20,000km.
2) Warranty boleh dilanjutkan sehingga 9-12 bulan dengan SYARAT kereta anda mesti dihantar ke bengkel kami untuk menukar minyak gearbox dan filter.
3) Jika berlaku kerosakan dalam tempoh 6 bulan, kami akan baiki secara PERCUMA!
4) Kebiasaannya gearbox akan BERTAHAN MELEBIHI 3 tahun.

PERKHIDMATAN TOWING

1) Jika kereta anda breakdown di tengah jalan disebabkan oleh kerosakan pada gearbox.
2) Sila hubungi kami untuk towing kereta anda dan dibawa terus ke bengkel kami.
3) Kami akan terus membuat pemeriksaan terhadap gearbox anda.
4) Khidmat towing di sekitar Lembah Klang dan Kuala Lumpur SAHAJA.
5) Kami menawarkan khidmat towing PERCUMA sekiranya gearbox anda perlu untuk OVERHAUL!

Untuk mendapatkan TIPS2 MENGENAI PENJAGAAN GEARBOX KERETA, boleh ke website kami pakargearbox.com

Sila hubungi kami sekiranya anda ada pertanyaan di pakargearbox.com

Untuk mendapatkan maklumat mengenai kami, sila ke pakargearbox.com

trial 1 bannerpakargearbox-300x250

IKLAN : Nak baiki gearbox automatik dengan harga yang murah? KLIK SINI!!

IKLAN : Nak beli kereta? Cari jurujual berhampiran anda di sini!!!

IKLAN : Proton Inspira model 2010 untuk dijual, RM 68 000!!!

15 thoughts on “ADVERTORIAL : SERVIS MEMBAIKI GEARBOX AUTOMATIK KERETA MURAH!!!

  1. CVT boleh x?

  2. terengganu x dok ke……kete masuk air nie…..hahahaha

  3. kalau manual enjin toyota 4age 20v 5sp…?

  4. Hi,

    Boleh ajukan pertanyaan kepada Tauke Kami , phone En. MZ : 019-2841665

    Terima Kasih

  5. myvi nak convert manual jadi auto brp ringgit?

  6. exp baru 5tahun….kalau lebih dari 10tahun maybe berani nk hantar

  7. Tuan Pico menggunakan kereta jenis apa? .. baru2 ini kami ada servis gearbox kereta Posrche Cayman, dan owner tersebut sangat berpuas hati dgn servis kami. Bengkel agak padat hari biasa.. Tuan boleh setup appointment or bertanya lebih lanjut dengan Bos kami En. MZ, 019-2841665

  8. Vios manual nk convert auto boleh tak?

  9. kalau auto modified to manual kira sama upah sekali nak berapa? gear box 4g93 or 4g92 pun boleh…!

  10. Tuan boleh hubungi nombor ni En. MZ : 019-2841665 utk sebarang pertanyaan🙂

  11. Tolong beri alamat lengkap workshop ini supaya mudah saya cari melalui GPS.
    T.Kasih

    • bro boleh hubungi En. MZ: 019-2841665 – Boleh call tanya apa2 masalah

      alamat bengkel :

      Carriage World Resources
      No: 50, Lebuh Keluli
      Kawasan Perindustrian Bukit Raja,
      Seksyen 7, 40000
      Shah Alam

      sekarang blog ini dah tak aktif, sila layari laman blog terbaru kami http://funtasticko.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s