funtasticko design

http://funtasticko.net

Funtastickodesign.wordpress.com akan dikenali sebagai Funtasticko.net!!!

11 Komen

dfdfsg

* PENGUMUMAN!!!

Semua post/artikel terkini telah dikemaskini di funtasticko.net Ada video spyshots P3-22A lagi tu, walaupun dalam tempoh percubaan & set up anda dah boleh layari laman terbaru tersebut ye. Terima kasih.

Makluman khas kepada pembaca blog Funtastickodesign.wordpress.com. Blog ini bakal dikenali sebagai Funtasticko.net tidak lama lagi dan proses set up blog sedang giat dilakukan. Ini merupakan permulaan baru bagi blog Funtastickodesign dan diharapkan selepas ini blog ini semakin mendapat perhatian peminat automotif tempatan.

Anda boleh mula mengunakan blog funtasticko.net mulai hari ini dan jika ada sebarang kesulitan buat masa ini tidak dapat dielakkan, maklumlah segalanya dah berubah. Teruskan menyokong Funtasticko Design, terima kasih atas segala sokongan anda selama ini.🙂

11 thoughts on “Funtastickodesign.wordpress.com akan dikenali sebagai Funtasticko.net!!!

  1. Wah! Tahniah admin.

  2. Web baru nampak lawa kot… taniah..!!

  3. bila akan tu??ada kemajuan

  4. Mmm…. tahniah. “Berani berubah”:) All the best!!

    cheers!

  5. dalam proses menyesuaikan diri lagi… nak try tengok boleh je klik link tu

  6. Wahhhh bro, tahniah dgn pencapaian blog baru… tahniah.

  7. gud luck

  8. Fantastic! Tahniah bro🙂

  9. Tahniah! semoga lebih berjaya dimasa depan

  10. Salam tahniah zarul,

    Berita penting, proton december sales jatuh no 3 dibelakang toyota.. Perodua 15k toyota11k proton 10k unit tak rasmi. Nyata dasar pengkronian ditolak. Balasan menganaiya pekerja.

  11. xleh komen pon kat website baru tu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s