funtasticko design

http://funtasticko.net

P3-22A ditemui di Putra Heights

46 Komen

DSC_0604-950x712

Kali ini paultan.org telah berjaya mendapatkan spyshots ketiga untuk model P3-22A. Gambar ini lebih jelas dan tinggi resolusinya. Model ini telah sempat dirakamkan di Putra Heights oleh Guna. Walaupun masih tebal camouflage tapi masih boleh lihat lampu brek belakangnya dan nampak macam bukan ccfl la pulak kan, hahaha…🙂

trial 1 bannerpakargearbox-300x250

IKLAN : Nak baiki gearbox automatik dengan harga yang murah? KLIK SINI!!

IKLAN : Nak beli kereta? Cari jurujual berhampiran anda di sini!!!

IKLAN : Proton Inspira model 2010 untuk dijual, RM 68 000!!!

46 thoughts on “P3-22A ditemui di Putra Heights

  1. lampu brake nampak mcm guna bulb biasa je. hmmm….

  2. nampak ok design belakang. simple tp ada cutting. ala2 mcm kereta eropah. no plate pun letak bawah. bgs

  3. Bumper gedabak semacam jek ku tngok @_@ mcm x macth dgn body la pulak….

    • mmg nampak mcm gedabak sbb camo tu bukan hanya sticker yang menutup rupa, malah mereka gunakan kepingan2 board plastik utk tutup shape/flow pada body sedia ada…
      hehehehe….. kalau takat tampal gitu, xcamo la haha

    • La.. Bukan preve pon besar dan lebar. So sesuai la dengan buntut nya.

    • Dia ckp bumper gedabak pun korang thumbsdown,ape daa…bukan dia ckp design bumper huduh yg amat pun.pantang kena cuit sikit..

  4. go preve sedan.. go preve hatchback.. kembalikan kegemilangan PROTON. Megah menyusuri jalan kota mahupun desa. Moga terus berjaya menembusi global. Kpd Team2 R&D serta staf2 assembly plant, teruskan usaha anda mengembalikan keyakinan kami terhadap produk kebanggaan negara.

    • gituh la kita harapnyer. tapi sales figure 2012 jer yang tak beraper gemilang. rasanyer take years gak proton nak back to zaman saga wira. parut calar tuh still ader kat ramai orang mesia rasanyer. maybe 3 or 4 model proton bagus, baru boleh orang percaya. ker guaner.

  5. hmm. ala-ala mazda3 hatchback overal camofladged looks. macam cun.
    harap2 la rear lights tu design elok2.

  6. tengok post kia rio lepas tu tengok balik gambar preve hatchback nihh. hurmmm….. hopefully proton buat yang terbaik🙂 exhaust tengah macam neo!

  7. blakang dia nampak mantap..
    tough look from the back..
    dari camouflage ni nampak ok dah..
    cuma harapan saya nanti bila dah siap..kita semua berpuas hati..
    dari segi design..quality n after sale..
    all the best proton!

  8. different trim level? normal rear light bulb in low line
    high line use ccfl? huhu

  9. kena tgk ni stage yg mana…kalau juz F-Proto, x kana nak letak features yg btol2…utk measure design je…lain la pilot stage…

  10. Gambar berhampiran tempat kejadian tanah runtuh…

  11. Mmm… menarik nie. Lampu blakang timbul n cembung mmg sesuai utk model hatchback, nampak tegap dan padat berbanding preve sedan yg cekung. Not bad.

    cheers!

  12. ini lampu brake. biasanya guna bulb tp lampu malam baru guna ccfl mcm bm 5series.

  13. p/s: semalam dekat wangsa melawati terspot Preve with trade plate dan ada note kat atas belah kiri. Mcm tengah testing engine. Something smells fishy here.

    • Rugi tak snap note tu bro. Mungkin NE01 tgh testing.

      • itu la.. time tu lak dash cam lak tak der. Plus saya bawak van gaban besar dan tengah u-turn tempat yang sama kat simpang nak masuk wangsa melawati. Mana dan. Tapi cara die u-turn dan kepantasan kereta tu pergi dari uturn ke depan mmg agak berbeza dari preve. Agak la.

      • blm lagi kot.. selalu engine testing tak bawak keluar.. dia test kat track jer tuk keselamatan…. kalau bawak keluar pun ada kereta pengiring ikut in case brakedown…

      • so. deorg test engine untuk aper lg. Ada tuning ker. Pasal note mcm ada dekat cfe dulu. tapi mmg tak sempatnak amik gambar.

  14. mungkin untuk manual transmission

  15. maybe tailight dia led/ccfl combination…bumper blkg ada lips mcm inspira/exora bold…klu siap dual muffler mengancam B-)

  16. lampu nye mungkin bulb + ccfl , no plate holder ala superman pnye logo , lampu ala x1 … tapi masuk bonet sikit je

  17. off topic, tunggu spyshot vios 2013 …

  18. vios 2013 saye yakin lawa … style
    toyota skang mengancam gak

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s